Kari - thajský typ

Ostřejší typ výborný na kuřecí karí, minutky, omáčky i "fish and chips".

Kari je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často až z 25 druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj.
Thajský typ kari má odlišnou chuť, obsahuje méně kurkumy, a je výrazně ostřejší než jiné druhy kari. Používá se stejně jako ostatní kari, především však do thajských pokrmů podobným indickým s častým doplňkem ovoce (ananas, mandarinka, pomeranč aj.)

Složení:

paprika, kurkuma, koriandr, hořčice, chilli, pískavice, česnek, sůl (3 %)

41 Kč
Sáček, 40 g
87 Kč
Kořenka malá, 38 g
138 Kč
Kořenka velká, 75 g
328 Kč
Gastrosáček, 400 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Kari - anglický typ

Nejjemnější a pěkně barevný typ kari vhodný i pro děti.

Číst více Vybrat balení

Kari - indický typ

Tradiční kari do pokrmů z rýže, masa, zeleniny, vhodné i do omáček.

Číst více Vybrat balení

Kari - jávský typ

S krásným aroma pepře a citronu, ideální na zeleninová a rybí karí, bez soli.

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík