Bazalka

Bazalka

Ocimum basilicum

Pochází z jižní Asie. Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění zeleninových nebo masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy, na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při přípravě zvěřiny a ryb. Lze ji přidat do játrové paštiky, vhodná je do pokrmů z masa, vajec, krabů a sýrů. Je to jedno ze základních koření jihoevropských kuchyní.

19 Kč
Sáček, 8 g
45 Kč
Kořenka malá, 8 g
69 Kč
Kořenka velká, 20 g
144 Kč
Gastrosáček, 80 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík