Černucha

Nigella sativa

Lidový název: černý kmín, nigela, semena černé cibule

Černucha má široké použití hlavně v Indii a na středním východě. Používá se k okořenění chleba, pečiva, sýrů, luštěnin apod. Je součástí směsí koření Karí a různých druhů Másal. Má příjemnou mírně ostrou chuť, něco mezi cibulí, mákem a pepřem. Černucha je koření pro toho, kdo rád experimentuje. Dobře se doplňuje s koriandrem a novým kořením, saturejkou a tymiánem.

23 Kč
Sáček, 30 g
49 Kč
Kořenka malá, 30 g
81 Kč
Kořenka velká, 70 g
184 Kč
Gastrosáček, 300 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík