Horčice žlutá mletá

Sinapis alba

Pochází pravděpodobně z jižní Evropy a dnes je pěstovaná téměř ve všech zemích s mírným klimatem. Nejčastějším využitím hořčičných semen je výroba hořčice (ve světě existuje nespočet variant ze semen mletých i nahrubo drcených). Hořčice má ostrou chuť a čpavou vůni. Celého semena hořčice se používá při konzervaci zeleniny - zelí, červené řepy, okurek, hub, při konzervaci ryb. Celá hořčice se může rozpálit v horkém oleji, čímž dostane lahodnou oříškovou chuť. Mletá se používá do směsí koření a na dochucení masa při nakládání a grilování.

21 Kč
Sáček, 35 g
47 Kč
Kořenka malá, 35 g
75 Kč
Kořenka velká, 80 g
168 Kč
Gastrosáček, 350 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Související produkty

Hořčice hnědá

Je méně palčivá než žlutá hořčice

Číst více Vybrat balení

Hořčice žlutá celá

Při nakládání zeleniny je nenahraditelná

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík