Horčice žlutá mletá

Výborná pro výrobu domácí hořčice

Sinapis alba

Pochází pravděpodobně z jižní Evropy a dnes je pěstovaná téměř ve všech zemích s mírným klimatem. Nejčastějším využitím hořčičných semen je výroba hořčice (ve světě existuje nespočet variant ze semen mletých i nahrubo drcených). Hořčice má ostrou chuť a čpavou vůni. Celého semena hořčice se používá při konzervaci zeleniny - zelí, červené řepy, okurek, hub, při konzervaci ryb. Celá hořčice se může rozpálit v horkém oleji, čímž dostane lahodnou oříškovou chuť. Mletá se používá do směsí koření a na dochucení masa při nakládání a grilování.

Země původu: Česká republika

34 Kč
Sáček, 40 g
86 Kč
Kořenka malá, 40 g
134 Kč
Kořenka velká, 71 g
272 Kč
Gastrosáček, 400 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Hořčice hnědá indická "Sareptská"

Jedna z nejostřejších hořčic s hnědými semeny

Číst více Vybrat balení

Hořčice žlutá celá

Nejjemnější z hořčic, používá se i název hořčice bílá

Číst více Vybrat balení

Hořčice černá celá

Jedna z nejostřejších hořčic s většími černými semeny

Číst více Vybrat balení

Kečup

Originální směs určená pro přípravu domácího kečupu.

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík