Koriandr celý

Coriandrum sativum

Lidový název: kyšinec

Koriandr pochází z východního Středomoří a západní Asie. Koriandr se dá pěstovat i u nás. Dobře vyzrálé plody jsou příjemně aromatické, mají nasládlou a palčivou chuť. Jako koření se v mírné dávce užívá v gruzínské a latinskoamerické kuchyni, pro svoji specifickou aromatickou vůni. Tvoří součást směsí Karí. Používá se hodně v kuchyni indické, anglické i německé, ale i ve středozemní. Je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do směsí koření, do pečiva, při uzení masa a výrobě uzenin, do omáček, při dušení masa, do likérů, při výrobě cukrovinek.

18 Kč
Sáček, 17 g
44 Kč
Kořenka malá, 17 g
66 Kč
Kořenka velká, 39 g
128 Kč
Gastrosáček, 170 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Související produkty

Koriandr mletý

Skvěle se hodí na sladkovodní ryby

Číst více Vybrat balení

Koriandr lístky

Oblíbené koření mexické, thajské i indické kuchyně.

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík