Koriandr lístky

Coriandrum sativum

Lidový název: Cilantro

Země původu: Německo

Koriandr je velmi starou rostlinou, která byla známa již ve starém Egyptě. Z rostliny se zpracovává takřka vše - lístky, plody a dokonce i kořen. Celá rostlina včetně plodů má velmi silné aroma. Svoji typickou sladce aromatickou vůni získává až procesem sušení. Lístky koriandru se nejvíce používají v thajské, indické ale hlavně v mexické kuchyni. Tam se používá do ostrých i jemných omáček i dresingů. V mexických kuchařkách můžeme nať koriandru najít pod označením cilantro.

25 Kč
Sáček, 7 g
51 Kč
Kořenka malá, 7 g
78 Kč
Kořenka velká, 14 g
176 Kč
Gastrosáček, 70 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Související produkty

Koriandr celý

Používaný při nakládání hub a zeleniny

Číst více Vybrat balení

Koriandr mletý

Skvěle se hodí na sladkovodní ryby

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík