Bruschetta

Na přípravu tradičního italského předkrmu a do salátů z rajčat.

Italská hrubozrnná směs na přípravu tradičního italského předkrmu. Bruschetta (čte se brusketa) je základní teplý předkrm italské kuchyně. Název je odvozen od slovesa bruscare – péci a vznikl na tradičních podzimních akcích (tzv. bruschettatta), kde se scházejí pěstitelé oliv v lisovnách a ochutnávají první vylisovaný panenský olivový olej. A k ochutnávání oleje slouží plátky bílého chleba pečené nad ohněm nebo dřevěným uhlím. Z toho je vidět, že to, co dělá bruschettu bruschettou je právě kvalitní olivový olej.

Složení:

rajčata, česnek, cibule, mrkev, celer, oregano a mořská sůl (5 %)

42 Kč
Sáček, 35 g
88 Kč
Kořenka malá, 31 g
139 Kč
Kořenka velká, 62 g
336 Kč
Gastrosáček, 350 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Formaggio

Italská směs na salát caprese. Výborná i na pizzu, těstoviny a sýrové omáčky.

Číst více Vybrat balení

Ratatouille

Nepálivá směs na zeleninu nebo ochucení čerstvého sýra.

Číst více Vybrat balení

Salát pikant

Univerzální oblíbená směs nejen do salátů a dipů.

Číst více Vybrat balení

Chimichuri

Argentinská směs na hovězí steaky a zeleninové saláty.

Číst více Vybrat balení

Tzatziky

S česnekem a mátou na přípravu tradičních tzatziků a dipů.

Číst více Vybrat balení

Aglio peperoncini

Výrazná česneková chuť, výborná směs na pizzu a těstoviny aglio olio.

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík