Karí - anglický typ

Karí je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často z 15 i více druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj. •Anglický nepálivý typ karí s největším podílem kurkumy. Je to karí přizpůsobené anglické kuchyni. Ideální použití - při přípravě rýže, na těstoviny a luštěniny, do omáček, polévek, salátů, ale i při dušení či smažení zeleniny, masa, ryb apod.

Obsahuje

kurkuma, koriandr, hořčice, chilli, pískavice, česnek, zelené byliny, sůl

23 Kč
Sáček, 28 g
50 Kč
Kořenka malá, 32 g
78 Kč
Kořenka velká, 72 g
184 Kč
Gastrosáček, 280 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Související produkty

Karí - jávský typ

Krásně aromatické, se špetkou citronové kůry

Číst více Vybrat balení

Karí - indický typ

Tradiční kari do rýže a omáček

Číst více Vybrat balení

Karí - thajský typ

Ostrý typ výborný na minutky a omáčky

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík