Karí - jávský typ

Karí je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často z 15 i více druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj.•Jávské karí je směs s vyšším podílem kurkumy, ale i ostřejších složek ( pepř ). Některé druhy koření se před mícháním a mletím praží, což dodává tomuto karí specifickou chuť.Používáme do pokrmů indonéské kuchyně, do masa, zeleniny, polévek, omáček, na luštěniny, ryby, rýži, do mletých mas apod.

Obsahuje

kurkuma, pepř, koriandr, zázvor, citrónová kůra, pískavice, bobkový list, česnek a další.

26 Kč
Sáček, 28 g
51 Kč
Kořenka malá, 28 g
85 Kč
Kořenka velká, 72 g
208 Kč
Gastrosáček, 280 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Související produkty

Karí - indický typ

Tradiční kari do rýže a omáček

Číst více Vybrat balení

Karí - thajský typ

Ostrý typ výborný na minutky a omáčky

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík