Kuře Marengo

Pikantní směs na kuře vycházející z rafinované francouzské kuchyně obsahuje bílý pepř, provensálské bylinky, sušené hříbky a další koření. Recept na kuře Marengo pochází z Napoleonova tažení v Itálii ve vesnici Marengo. Napoleonův osobní kuchař dokázal ze skromných zásob narychlo sehnaných po okolí uvařit tak výborné jídlo, že se muselo na císařově stole objevovat pravidelně. Dnes se toto dříve skromné jídlo připravuje v nejlepších restauracích po celém světě.

Obsahuje

bílý pepř, provensálské bylinky (rozmarýn, tymián, saturejka, oregano, fenykl, levandule), cibule, petržel, sušené houby, karí, česnek, bazalka, sůl (30%).

23 Kč
Sáček, 40 g
49 Kč
Kořenka malá, 40 g
78 Kč
Kořenka velká, 95 g
184 Kč
Gastrosáček, 400 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Související produkty

Kuře gril

Při pečení vytvoří krásně červenou kůrku

Číst více Vybrat balení

Kuře orient

Na exotické minutky z kuřecího masa

Číst více Vybrat balení

Kuře Pollo

Mletá italská bylinková směs do vývarů a rizot

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík