Vanilkový cukr

Tento pravý vanilkový cukr se připravuje mletím přírodní Boubonské vanilky (5%) spolu s krystalickým cukrem. Má bohatší chuť a mnohem příjemnější aroma než umělý vanilínový cukr a po jeho jeho ochutnání se již těžko budete vracet k vanilínovému cukru.
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva a vánočního cukroví. Přidáváme ho jak do těsta, tak na posypání nebo na obalování již pečených výrobků. Můžeme ho použít i na slazení čaje, svařeného vína nebo punče. Pro tento účel doporučujeme vanilkový cukr ještě "naředit" obyčejným cukrem (čaj by byl příliš aromatický).

91 Kč
Sáček, 50 g
113 Kč
Kořenka malá, 53 g
200 Kč
Kořenka velká, 120 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Perník

Vyvážená originální směs perníkového koření

Číst více Vybrat balení

Skořicový cukr

Směs mleté skořice a třtinového cukru nejen na výrobu cukrovinek.

Číst více Vybrat balení

Voňavé pečení s vanilkou

Vyladěná směs na sladké pečení s 5% pravé Bourbonské vanilky

Číst více Vybrat balení

Vanilkový cukr (krabička)

Vanilkový cukr s 5% přírodní mleté Bourbonské vanilky bez vanilinu..

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík