Vanilkový cukr

Tento pravý vanilkový cukr se připravuje mletím přírodní vanilky spolu s krystalickým cukrem. Má bohatší chuť a příjemnější aroma než umělý vanilínový cukr a po jeho jeho ochutnání se již těžko budete vracet k vanilínovému cukru.
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva a vánočního cukroví. Přidáváme ho jak do těsta, tak na posypání nebo na obalování již pečených výrobků. Můžeme ho použít i na slazení čaje, svařeného vína nebo punče. Pro tento účel doporučujeme vanilkový cukr ještě "naředit" obyčejným cukrem (čaj by byl příliš aromatický).

27 Kč
Sáček, 48 g
52 Kč
Kořenka malá, 48 g
87 Kč
Kořenka velká, 111 g
216 Kč
Gastrosáček, 480 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Související produkty

Perník

Vyvážená směs koření vhodná do všech perníků

Číst více Vybrat balení

Skořicový cukr

Směs na pečení sladkého pečiva.

Číst více Vybrat balení

Voňavé pečení s vanilkou

aromatická směs na pečení a pravou vanilkou

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík