Ingredience

Použité suroviny na 4 porce:

  • 50 g másla
  • 150 g čerstvého tvarohového sýra (žervé)
  • 200 g zralých tvarůžků
  • 1 lžička kmínu drceného
  • 1 střední cibule (najemno nakrájená)
  • sůl dle chuti
  • směs koření Na sýry a tvaroh
  • 1 červená kapie nadrobno nakrájená
  • 1 dcl piva
  • hrst najemno nasekané petrželky
  • Přílohy: Chléb, topinka, bílé pečivo

Použité koření:

Na sýry a tvaroh

Směs na pomazánky s petrželkou a koprem.

Číst více Vybrat balení

Kmín drcený

Hrubě drcený kmín na brambory, ryby i do salátů

Číst více Vybrat balení

Antonínova tvarůžková pomazánka

Vytisknout


Jednoduchá pomazánka, která první den chutí překvapí a druhý den nadchne.

15 min. příprava 4
  • 1/3

    Do mixéru dáme 50 g másla, 150 g čerstvého tvarohového sýra (žervé), špetku soli, 1 dcl piva a vyšleháme.

    Antonínova tvarůžková pomazánka – recept krok 1
  • 2/3

    Přidáme nahrubo rozmačkané tvarůžky, 1 lžičku drceného kmínu, 1 lžičku směsi koření Na sýry a tvaroh, najemno nakrájenou 1 střední cibuli a 1 červenou kapii a vše ještě krátce prošleháme.

    Antonínova tvarůžková pomazánka – recept krok 2
  • 3/3

    Podáváme namazané na chlebu, topince nebo bílém pečivu posypané nadrobno nasekanou petrželkou. Ideální je nechat pomazánku v lednici uležet do druhého dne, chutě se krásně propojí.

    Antonínova tvarůžková pomazánka – recept krok 3

Chtěli byste se o recept podělit se svými blízkými?

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík