Pivní krkovice od Ivana

Vytisknout
Pivní krkovice od Ivana

Použité koření:

Česnekové kotlety

Výrazná chuť česneku zjemněná paprikami

Číst více Vybrat balení

SMĚS KOŘENÍ "ČESNEKOVÉ KOTLETY""

Nahrubo drcená grilovací směs ideální na marinování a nakládání mas. Obsahuje česnek, pepř, cibuli, hořčici, papriku, kmín, tymián, sůl (15%), a další. Směs koření s výraznou chutí česneku je zjemněna několika druhy sladkých paprik. Velmi vhodná ke grilování vepřového, hovězího, kuřecího masa a ryb. Výborně se hodí i do mletých mas

Dnešní skvělý recept jsem získal od souseda Ivana, který celé léto tráví u grilu a má vynikající nápady.

PIVNÍ KRKOVICE OD IVANA

Čtyři pěkně prorostlé a na plátky nakrájené krkovice lehce naklepat a okraje naříznout tak, aby se na grilu nezkroutily.

Marináda: 1 lžíce směsi koření "Česnekové kotlety", 3 lžíce plnotučné hořčice, 3 lžíce oleje, 1 lžička soli, 100 ml piva (nejlépe černého) - vše smíchat.

Do této pivní marinády vložit připravené plátky krkovice. Ideální je nechat maso marinovat přes noc a až druhý den se pustit do grilování. (Opékat na rozpáleném grilu z každé strany zhruba tři minuty.)

Lze servírovat podle fantazie buď s pečivem, hranolkami nebo s různými saláty.

Použité suroviny:

4 plátky krkovice bez kosti, směs koření "Česnekové kotlety", plnotučná hořčice, olej, sůl, pivo

Příloha:

pečivo, hranolky, saláty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík