Anýz celý
Aromatická semena anýzu nejen do čaje nebo pečiva
Aromatická semena anýzu nejen do čaje nebo pečiva
Aromatická mletá semena anýzu nejen do čaje nebo pečiva
100% čistá Asa foetida bez přídavku mouky, polotuhá pryskyřice
Badyán určený k vaření
Jemně mletý voňavý badyán
Tradiční bylinka italské kuchyně
Svěží, ručně přebírané výběrové listy ze slunného Turecka
Jemně mleté listy do omáček i pod maso
K okořenění sýrů, luštěnin, jogurtů, pečiva nebo chleba
Nejpoužívanějsí druh sušeného česneku
Silné aromatické granule
Zelená bylina s jemnou vůní a chutí česneku.
Velké plátky česneku s nezaměnitelnou chutí
Nejjemněji mletý česnek s intenzivní chutí
Mírně pálivé drcené chilli se sladko-kyselou hrozinkovou chutí
Druhá nejpálivější chilli paprička na světě
Jemně pálivé chilli do mlýnků nebo kořenících směsí.
Uzené mleté Jalapeno chilli papričky jedinečné chuti
Nejpoužívanější odrůda mírně pálivého chilli
Indické chilli se sladkou chutí a kouřovým nádechem
Středně ostrý chilli prášek z čínských papriček
Celé papričky, indická ostrá odrůda chilli, chutí podobná cayenskému pepři
Ovocné aroma a nezaměnitelná chuť, velmi silně pálivé
Odrůda Bird's Eye, jedna z nejoblíbenějších ostrých chilli papriček
Drcená sladká cibule do všech typů jídel a kořenících směsí
Tenké sušené a krásně sladké plátky cibule
Jemný sladký prášek pro delikátní dochucení masa i zeleniny
Kůra z chemicky neošetřovaných plodů, drcená na kousky 5-10 mm
Jemně mletá voňavá kůra z chemicky neošetřovaných plodů
Jedna ze základních bylinek asijské kuchyně
Jedno ze základních koření Balkánu a Orientu.
Jedno ze základních koření Balkánu a Orientu
Voňavý estragon z jižní Francie
Nádherně voňavá semena nejen do čaje
Prostředek ke zvýraznění chuti, japonská pátá chuť "umami", čínsky "wej-su"
Jedna z nejostřejších hořčic s většími černými semeny
Jedna z nejostřejších hořčic s hnědými semeny
Nejjemnější z hořčic, používá se i název hořčice bílá
Výborná pro výrobu domácí hořčice
Nádherně aromatická, ručně tříděná poupata hřebíčkovce
Jemně mletá sušená poupata hřebíčkovce s úžasným aroma
Krásně aromatické jalovčinky ze slunného Středomoří
Mleté jalovčinky ze slunného Středomoří
Výrazná dřevitá vůně s uzeným aroma pro přípravu nejen polévky Pho
Aromatická a jemně mletá černá semínka bez zelené slupky
Aromatická semínka bez zelené slupky ideální k dochucování nejen kávy a čaje
Jasně zelené tobolky obsahující černá semínka
Listy ze stromu Muraya se svěží vůni, základ kari pokrmů na Srí Lance a v Indii
Listy s jemnou, anýzovo-kmínovou chutí a vůní podobnou petrželi
Několikrát čištěná semena nejkvalitnějšího českého kmínu
Hrubě drcený kmín na pečivo, brambory, ryby i do salátů
Nádherná chuť a vůně kmínu bez viditelných semínek
Aromatické a krásně zelené koncové výhonky šetrně usušené ihned po utržení
Na maso, houby i zeleninu
Oblíbené koření mexické, thajské i indické kuchyně
Na orientální i evropskou kuchyni
Základ indické kuchyně a všech druhů kari, s nádherně žlutou barvou
Drcený kořen lékořice využívaný především pro léčivé účinky
"Přírodní maggi" neboli voňavý libeček
S nádhernou barvou a vůní, pěstovaná zahrádkovým způsobem na bylinkové farmě v Německu
Hrubě drcené lístky do arabské a anglické kuchyně i do čaje
Do bešamelů, nádivek a k aromatizaci octů a olejů
Výběrový mletý muškátový květ z Moluckých ostrovů Siau a Ambon.
Do polévek, bešamelů, na maso i zeleninu
K dochucení masových i zeleninových pokrmů
Prvotřídní velké a aromatické plody bez zlomků
Jemně mleté do sladkého pečiva i slaných pokrmů
Svěží, zelené a aromatické lístky dobromysli
Nádherně sladké kousky červené papriky pro studenou i teplou kuchyni
Sladké kousky zelené papriky pro studenou i teplou kuchyni
Ostře pálivá mletá sladká španělská paprika
Vločky nejkvalitnější jemně pálivé maďarské papriky
Nejkvalitnější ze sladkých maďarských paprik (ASTA 180) ze Szegedi
Nádherně sladká španělská paprika (ASTA 150), s výraznou chutí i barvou
Z vyhlášené oblasti La Vera ve Španělsku, sušená kouřem z dubového dřeva
Nádherně zelená a připravená k použití po celý rok
Nejpoužívanější směs 4 druhů pepřů nejen do mlýnku
Nejpoužívanější směs 4 druhů pepřů nejen do mlýnků
Se silnou specifickou chutí a vůní
Se specifickou chutí a vůní, výborný na přípravu steaků a minutek
Se specifickou silnou chutí a vůní, vhodný na ryby, drůbež a bílé omáčky.
Divoce rostoucí, ručně sbíraný pepř z Madagaskaru
Mleté a středně pálivé červenooranžové chilli papričky
Nejkvalitnější, ručně sbíraný pepř z oblasti Tellicherry na Malabarském pobřeží Indie
Drcený na čtvrtiny a 3x prosívaný
Z celých kuliček, pro udržení aroma je před mletím podchlazovaný
Velmi ostrý pepř s nasládlou chutí i vůní
Bílý pepř nejvyšší kvality s delikátně jemnou pepřovou chutí a vůní
Černý pepř nejvyšší kvality s nádhernou typickou pepřovou chutí, vůní a ostrostí
Červený pepř nejvyšší kvality s úžasnou sladkou ovocnou chutí a vůní
Koření podobné pepři s nasládlou pepřovou chutí
Oblíbený v Japonsku a Číně pro svoji trpce ostrou chuť a citrónovou vůni
Jemný a křehký, výborný na steaky
Jemný a křehký, výborný při marinování a nakládání mas nebo sýrů
Sušená nať plocholisté petržele, krásně aromatická a zelená
Známá i jako řecké seno, nepostradatelná v orientálních směsích
Neboli řecké seno, nepostradatelná v orientální vege kuchyni
Kůra z chemicky neošetřených pomerančů drcená na 4 - 8 mm
Jemně mletá kůra z chemicky neošetřených pomerančů
Váš košík
Váš nákupní košík je prázdný.