Kebab

Do kebabu, mletého masa i sekané, na špízy a slané náplně z masa a zeleniny.

Směs koření vycházející z turecké kuchyně, která obratně zpracovává suroviny ze zdejší horké a nepříliš úrodné země. Kebab je mírně pálivá směs vhodná na grilování a pečení mas, na jehly a špízy nebo do mletých mas. Můžeme ji použít i do typických arabských jídel jako je kuskus nebo různé zeleninové a rýžové směsi (pilaf, džuveč). Směs můžeme použít i do slaných náplní listového těsta. V Turecku se tomuto pokrmu říká burek a bývá plněn špenátem, sýrem nebo sekaným masem.

Složení:

paprika sladká a pálivá, česnek, cibule, sumah, petržel, cumin, koriandr, chilli a mořská sůl (13 %)

42 Kč
Sáček, 40 g
90 Kč
Kořenka malá, 42 g
140 Kč
Kořenka velká, 90 g
336 Kč
Gastrosáček, 400 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík