Koriandr lístky

Oblíbené koření mexické, thajské i indické kuchyně.

Coriandrum sativum

Lidový název: Cilantro

Země původu: Německo

Koriandr je velmi starou rostlinou, která byla známa již ve starém Egyptě. Z rostliny se zpracovává takřka vše - lístky, plody a dokonce i kořen. Celá rostlina včetně plodů má velmi silné aroma. Svoji typickou sladce aromatickou vůni získává až procesem sušení. Lístky koriandru se nejvíce používají v thajské, indické ale hlavně v mexické kuchyni. Tam se používá do ostrých i jemných omáček i dresingů. V mexických kuchařkách můžeme nať koriandru najít pod označením cilantro.

Země původu: Německo

38 Kč
Sáček, 8 g
91 Kč
Kořenka malá, 7 g
138 Kč
Kořenka velká, 14 g
304 Kč
Gastrosáček, 80 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Koriandr mletý

Na orientální i evropskou kuchyni

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík