Předchozí
Další
zoom_in
Merguez klobása
Merguez klobása
Předchozí
Další

Merguez klobása

Skladem

Tradiční berberská kořeněná směs bez soli na čerstvé klobásy

Vyberte balení

Všechny kořenky nyní s novými etiketami

Zjistit více
  • Sáček, 35 g Sáček, 35 g 46 Kč
  • Kořenka malá, 32 g Kořenka malá, 32 g 96 Kč
  • Kořenka velká, 65 g Kořenka velká, 65 g 150 Kč
  • Gastrosáček, 350 g Gastrosáček, 350 g 370 Kč

Popis produktu

Směs koření na přípravu tradiční, charakteristicky kořeněné čerstvé klobásy z jehněčího (skopového) nebo směsi jehněčího a hovězího masa původem z berberské kuchyně severní Afriky (údajně vesnice Amazing). Dnes jsou oblíbené jako street food pokrm v Tunisku, Alžírsku, Maroku, Francii, Španělsku a severní Evropě.

Klobásy se připravují čerstvé, neudí se, ale rovnou se připravují na grilu nebo pánvi, kde se opékají do křupava nebo se dusí. Konzumují se rovněž sušené. Oblíbená je i úprava stylu hamburger (bez střívka), karbanátek nebo sekaná, často se přidává i do tajinu.

Neobsahuje sůl.

Složení:

paprika, česnek, chilli, anýz, koriandr, cumin (římský kmín), pepř černý, nové koření, skořice indonéská.

Loading...

Váš košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Loading...