Kari - madráský typ

Skladem

Středně ostré kari míchané podle původní indické receptury

Vyberte balení

  • Sáček, 35 g Sáček, 35 g 41 Kč
  • Kořenka malá, 35 g Kořenka malá, 35 g 89 Kč
  • Kořenka velká, 69 g Kořenka velká, 69 g 143 Kč
  • Gastrosáček, 350 g Gastrosáček, 350 g 328 Kč

Popis produktu

Toto středně ostré kari míchané podle původní indické receptury z města Čennaí (do r. 1996 se jmenovalo Madrás), je výrazné, tmavě žluté a jeho hlavní využití je při přípravě karí - vegetariánských, nebo kuřecích. S úspěchem jej lze využít i na úpravu jehněčího nebo mletého hovězího masa, do omáček a do marinád ke grilování.

Složení:

koriandr, pískavice, kurkuma, fenykl, pepř, cumin, chilli, česnek, hřebíček, sůl (2 %)

Loading...

Váš košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Loading...