Adžika
Gruzínská směs na kuřecí maso a grilování ryb
Pikantní směs na francouzskou kuchyni z dob Napoleona Bonaparta
Pikantní směs na přípravu kuřete ve stylu "vše v jednom hrnci" vycházející z rafinované francouzské kuchyně. Traduje se, že recept na kuře marengo pochází z Napoleonova tažení v Itálii, když nocoval ve vesnici Marengo. Napoleonův osobní kuchař dokázal ze skromných zásob narychlo sehnaných po okolí uvařit tak výborné jídlo, že se muselo na císařově stole objevovat pravidelně. Dnes se toto dříve skromné jídlo připravuje v nejlepších restauracích po celém světě.
bílý pepř, rozmarýn, tymián, saturejka, oregano, fenykl, levandule, cibule, petržel, sušené hřiby, kurkuma, koriandr, sumah, chilli, pískavice, celer, hořčice, česnek, bazalka, řepkový olej, mořská sůl (20 %)
Váš košík
Váš nákupní košík je prázdný.