Kuře marengo

Skladem

Pikantní směs na francouzskou kuchyni z dob Napoleona Bonaparta

Vyberte balení

  • Sáček, 40 g Sáček, 40 g 42 Kč
  • Kořenka malá, 36 g Kořenka malá, 36 g 90 Kč
  • Kořenka velká, 74 g Kořenka velká, 74 g 140 Kč
  • Gastrosáček, 400 g Gastrosáček, 400 g 336 Kč

Popis produktu

Pikantní směs na přípravu kuřete ve stylu "vše v jednom hrnci" vycházející z rafinované francouzské kuchyně. Traduje se, že recept na kuře marengo pochází z Napoleonova tažení v Itálii, když nocoval ve vesnici Marengo. Napoleonův osobní kuchař dokázal ze skromných zásob narychlo sehnaných po okolí uvařit tak výborné jídlo, že se muselo na císařově stole objevovat pravidelně. Dnes se toto dříve skromné jídlo připravuje v nejlepších restauracích po celém světě.

Složení:

bílý pepř, rozmarýn, tymián, saturejka, oregano, fenykl, levandule, cibule, petržel, sušené hřiby, kurkuma, koriandr, sumah, chilli, pískavice, celer, hořčice, česnek, bazalka, řepkový olej, mořská sůl (20 %)

Loading...

Váš košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Loading...