Kari - indický typ

Skladem

Tradiční kari do pokrmů z rýže, masa, zeleniny, vhodné i do omáček

Vyberte balení

  • Sáček, 40 g Sáček, 40 g 41 Kč
  • Kořenka malá, 38 g Kořenka malá, 38 g 89 Kč
  • Kořenka velká, 78 g Kořenka velká, 78 g 135 Kč
  • Gastrosáček, 400 g Gastrosáček, 400 g 328 Kč

Popis produktu

Kari je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často z 25 druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Indický typ kari obsahuje více kurkumy, zázvoru a chilli. Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj.

Složení:

kurkuma, zázvor, chilli, hořčice, koriandr, kopr, bazalka, kmín, celer, pískavice, česnek, hroznový cukr, sůl (5 %)

Loading...

Váš košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Loading...