Garam másala
Základní indická směs bez soli s vůní římského kmínu a hřebíčku
Tradiční kari do pokrmů z rýže, masa, zeleniny, vhodné i do omáček
Kari je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často z 25 druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Indický typ kari obsahuje více kurkumy, zázvoru a chilli. Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj.
kurkuma, zázvor, chilli, hořčice, koriandr, kopr, bazalka, kmín, celer, pískavice, česnek, hroznový cukr, sůl (5 %)
Váš košík
Váš nákupní košík je prázdný.