Kari - jávský typ

Skladem

S krásným aroma pepře a citronu, ideální na zeleninová a rybí karí, bez soli

Vyberte balení

  • Sáček, 35 g Sáček, 35 g 41 Kč
  • Kořenka malá, 37 g Kořenka malá, 37 g 89 Kč
  • Kořenka velká, 72 g Kořenka velká, 72 g 136 Kč
  • Gastrosáček, 350 g Gastrosáček, 350 g 328 Kč

Popis produktu

Kari je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často z 25 druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Jávské kari je směs s vyšším podílem kurkumy, ale i ostřejších složek ( pepř ). Některé druhy koření se před mícháním a mletím praží, což dodává tomuto kari specifickou chuť. Používáme je ideálně na rybí a zeleninová karí, ale i do smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, vepřové aj.

Složení:

kurkuma, pepř, chilli, koriandr, zázvor, citronová kůra, pískavice, bobkový list

Loading...

Váš košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Loading...