Kari - thajský typ

Skladem

Ostřejší typ výborný na kuřecí karí, minutky, omáčky

Vyberte balení

  • Sáček, 40 g Sáček, 40 g 41 Kč
  • Kořenka malá, 38 g Kořenka malá, 38 g 87 Kč
  • Kořenka velká, 75 g Kořenka velká, 75 g 138 Kč
  • Gastrosáček, 400 g Gastrosáček, 400 g 328 Kč

Popis produktu

Kari je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často až z 25 druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj.
Thajský typ kari má odlišnou chuť, obsahuje méně kurkumy, a je výrazně ostřejší než jiné druhy kari. Používá se stejně jako ostatní kari, především však do thajských pokrmů podobným indickým s častým doplňkem ovoce (ananas, mandarinka, pomeranč aj.)

Složení:

paprika, kurkuma, koriandr, hořčice, chilli, pískavice, česnek, sůl (3 %)

Loading...

Váš košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Loading...