Bavorská pečeně
S kmínem, pepřem a tymiánem na tučnější vepřové a do mletých mas
Originální směs na klobásy i na nakládání mas před uzením
Speciální jemná směs pro přípravu klobás. Směs dáváme již při nakládání masa, obvykle 1 polévkovou lžíci na 1 kg masa. Dosolujeme asi 1 kávovou lžičkou soli. Klobásovou směs s úspěchem použijeme i k dochucení všech typů mletých mas, na grilování apod. K docílení výraznější (kořeněnější) chuti připravovaného pokrmu možno ke směsi přimíchat po 1 lžičce sladké a pálivé maďarské papriky (čabajské klobásy).
česnek, paprika sladká, koriandr, pepř cayenský, pepř černý, kmín, muškátový ořech, uzená sůl (9 %)
Váš košík
Váš nákupní košík je prázdný.