Bejby gril
Jemná a skvěle dochucená grilovací směs nejen pro děti, bez soli
Po česneku vonící směs na králíka nebo kuře
Velmi složitá a vyvážená směs koření určená zejména pro přípravu králíka. Používáme asi 2 - 4 lžičky na 1 kg masa - podle chuti. Výborně se hodí také na kuře a jiné ptactvo, na zvěřinu a vepřovou nebo skopovou pečeni. Nejjednodušší úprava v Čechách oblíbeného králičího masa je králičí pečeně. Může chutnat výborně při následujícím postupu: 1 lžíci oleje, 1 lžíci másla a 1 lžíci vepřového sádla rozpustíme v rendlíku, přidáme 3 lžičky směsi koření králík, 1 lžičku soli a za stálého míchání zahřejeme k bodu varu. Polovinou takto vzniklé marinády králíka potřeme, vložíme na pekáč do trouby, podlijeme vodou a pečeme zprvu zakryté. Pravidelně podléváme vodou a potíráme druhou polovinou marinády. Ke konci pečení sejmeme víko a dopečeme dozlatova.
česnek, cibule, pepř černý, nové koření, chilli, paprika sladká i pálivá, bobkový list, jalovec, tymián, zázvor, koriandr, rozmarýn, šalvěj, oregano, mrkev, pastinák celer, hořčice, kmín a sůl (16 %).
Váš košík
Váš nákupní košík je prázdný.