Citronový pepř
Oblíbený v Německu a ve Skandinávii na přípravu všech druhů ryb
Voňavé koření na steaky z ryb a drůbeže
Pomerančový pepř je aromatická ostřejší směs koření výborná na přírodní plátky z kuřecího, kachního a krůtího masa a na grilování a pečení ryb. Je znamenitý na steaky z lososa nebo i podkovy z kapra. Zajímavě dochutí i saláty. Při přípravě masa lze vůni pomerančové kůry ještě doplnit trochou pomerančové šťávy, ta navíc pomůže masu zkřehnout. Dobře se kombinuje i se smetanovými a pepřovými omáčkami k masům. Své místo má i v asijské kuchyni při přípravách masa s pálivými a sladkokyselými omáčkami.
pepř, pomerančová kůra, pomerančový olej, cukr, sůl (5 %)
Váš košík
Váš nákupní košík je prázdný.