Bylinkové máslo
Jemná směs bylinek bez soli nejen pro studenou kuchyni
Nádherně barevná směs na dušenou i grilovanou zeleninu nebo ochucení čerstvého sýra
Nepálivá směs na ochucení tradiční francouzské pečené zeleniny (ratatouille, čti "ratatuj"), obdoby našeho leča. K základním ingrediencím patří rajčata, česnek, cibule, cukety, lilek, papriky a okurky. Pokrm je servírován samostatně nebo s chlebem, bývá používán i jako náplň do palačinek. Směs "Ratatouille" je výborná pro přípravu zeleniny na každý způsob, do dušené, pečené i restované zeleniny s masem i bez, do salátů z čerstvé zeleniny, na grilovanou zeleninu jako třeba papriky, lilky nebo rajčata. Vhodná je i na dochucení čerstvých sýrů a sýrových pomazánek.
sušená rajčata, česnek, cibule, petržel, paprika červená a zelená, sůl (11 %).
Váš košík
Váš nákupní košík je prázdný.