Grilovaný hermelín

Dnes si s pomocí směsi „Bylinkový steak“ připravíme v poslední době stále oblíbenější grilovaný hermelín.

Přejít na postup

Ingredience

Použité suroviny na 4 porce:

Postup přípravy

14

Připravíme si 4 ks alobalu tak, aby se dal každý kus hermelínu dobře zabalit.

Grilovaný hermelín – recept krok 1
24

4 ks hermelínu dokonale ze všech stran potřeme olivovým nebo jiným kvalitním olejem a rovněž ze všech stran posypeme směsí koření Bylinkový steak. Jednotlivé hermelíny dokonale zabalíme do alobalu a necháme cca 20 minut odpočinout, aby se koření nasáklo olejem.

Grilovaný hermelín – recept krok 2
34

Grilujeme na středním ohni cca 7 minut z každé strany.

Grilovaný hermelín – recept krok 3
44

Hotový grilovaný hermelín podáváme v otevřeném alobalu s lehce ogrilovanou bagetkou potřenou bazalkovo česnekovým pestem, grilovanou zeleninou nebo čerstvým pečivem.

Grilovaný hermelín – recept krok 4
Loading...

Váš košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Loading...