Pepř růžový

Schinus terebinthifolius

Jako růžový pepř jsou známé téměř zralé bobule stromu Schinus t. z Jižní Ameriky, ačkoliv pravým pepřem ve skutečnosti nejsou. Mají slabě pryskyřičnou chuť, nasládlou chuť a v kuchyni se používají hlavně jako dekorace pro zajímavý kontrast ve směsi se zeleným, černým a bílým peřem. Růžový pepř však přidáváme s mírou, protože ve větším množství může být toxický.

30 Kč
Sáček, 14 g
55 Kč
Kořenka malá, 14 g
90 Kč
Kořenka velká, 34 g
240 Kč
Gastrosáček, 140 g
informace o obalech Vložit do košíku Zpět

Související produkty

Pepř černý mletý

Pro udržení aroma je před mletím podchlazovaný

Číst více Vybrat balení

Pepř barevný celý

Nejpoužívanější směs pepřů do mlýnků

Číst více Vybrat balení

Pepř bílý celý

Vyhledávaný pro svoji silnou chuť a aroma

Číst více Vybrat balení

Pepř bílý drcený

Výborný na přípravu steaků a minutek

Číst více Vybrat balení

Pepř bílý mletý

Má své místo v bílých omáčkách, je velice silný

Číst více Vybrat balení

Pepř černý celý

Nejvyšší třída z indických plantáží

Číst více Vybrat balení

Pepř černý drcený

Drcený na čtvrtiny a 3x prosívaný

Číst více Vybrat balení

Pepř dlouhý

Je velmi ostrý, má mírně sladkou chuť i vůni.

Číst více Vybrat balení

Pepř sečuánský celý

Oblíbený v Japonsku pro svoji trpce ostrou chuť

Číst více Vybrat balení

Pepř zelený celý

Je jemný a křehký, výborný na steaky

Číst více Vybrat balení

Pepř zelený drcený

Je jemný a křehký, výborný při nakládání a marinování masa

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík