Klobásová

Speciální jemná směs pro přípravu klobás. Směs dáváme již při nakládání masa, obvykle 1 polévkovou lžíci na 1 kg masa. Dosolujeme asi 1 kávovou lžičkou soli. Klobásovou směs s úspěchem použijeme i k dochucení všech typů mletých mas, při výrobě klobás na grilování apod. K docílení výraznější (kořeněnější) chuti připravovaného pokrmu možno ke směsi přimíchat po 1 lžičce sladké a pálivé maďarské papriky (čabajské klobásy).

Obsahuje

česnek, paprika sladká, koriandr, pepř cayenský, pepř černý, kmín, muškátový oříšek, uzená sůl (9 %).

28 Kč
Sáček, 40 g
61 Kč
Kořenka malá, 37 g
99 Kč
Kořenka velká, 86 g
224 Kč
Gastrosáček, 400 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík