Na steaky, na grilování a pečení ryb, na grilovaný hermelín.
Číst více Vybrat baleníIngredience
Použité suroviny na 4 porce:
- 4 ks sýra typu „Hermelín“
- 2 lžíce směsi koření Bylinkový steak
- olivový nebo jiný kvalitní olej
- pevný alobal
- příloha: křupavá grilovaná bagetka potřená bazalkovo česnekovým pestem, grilovaná zelenina nebo čerstvé pečivo.
Grilovaný hermelín
Dnes si s pomocí směsi „Bylinkový steak“ připravíme v poslední době stále oblíbenější grilovaný hermelín.
![]() |
![]() |
-
1/4
Připravíme si 4 ks alobalu tak, aby se dal každý kus hermelínu dobře zabalit.
-
2/4
4 ks hermelínu dokonale ze všech stran potřeme olivovým nebo jiným kvalitním olejem a rovněž ze všech stran posypeme směsí koření Bylinkový steak. Jednotlivé hermelíny dokonale zabalíme do alobalu a necháme cca 20 minut odpočinout, aby se koření nasáklo olejem.
-
3/4
Grilujeme na středním ohni cca 7 minut z každé strany.
-
4/4
Hotový grilovaný hermelín podáváme v otevřeném alobalu s lehce ogrilovanou bagetkou potřenou bazalkovo česnekovým pestem, grilovanou zeleninou nebo čerstvým pečivem.