Ingredience

Použité suroviny na 4 porce:

  • 4 ks sýra typu „Hermelín“
  • 2 lžíce směsi koření Bylinkový steak
  • olivový nebo jiný kvalitní olej
  • pevný alobal
  • příloha: křupavá grilovaná bagetka potřená bazalkovo česnekovým pestem, grilovaná zelenina nebo čerstvé pečivo.

Použité koření:

Bylinkový steak

Na steaky, na grilování a pečení ryb, do salátů a na grilovaný hermelín

Číst více Vybrat balení

Grilovaný hermelín

Vytisknout


Dnes si s pomocí směsi „Bylinkový steak“ připravíme v poslední době stále oblíbenější grilovaný hermelín.

  • 1/4

    Připravíme si 4 ks alobalu tak, aby se dal každý kus hermelínu dobře zabalit.

    Grilovaný hermelín – recept krok 1
  • 2/4

    4 ks hermelínu dokonale ze všech stran potřeme olivovým nebo jiným kvalitním olejem a rovněž ze všech stran posypeme směsí koření Bylinkový steak. Jednotlivé hermelíny dokonale zabalíme do alobalu a necháme cca 20 minut odpočinout, aby se koření nasáklo olejem.

    Grilovaný hermelín – recept krok 2
  • 3/4

    Grilujeme na středním ohni cca 7 minut z každé strany.

    Grilovaný hermelín – recept krok 3
  • 4/4

    Hotový grilovaný hermelín podáváme v otevřeném alobalu s lehce ogrilovanou bagetkou potřenou bazalkovo česnekovým pestem, grilovanou zeleninou nebo čerstvým pečivem.

    Grilovaný hermelín – recept krok 4

Chtěli byste se o recept podělit se svými blízkými?

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík