Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 500 g ředkviček
  • 4 ks jarní cibulky
  • 3 vejce
  • 100 ml extra virgin olivového oleje
  • 100 g slunečnicových nebo dýňových semínek
  • citrón
  • směs koření „Salát pikant“
  • sůl

Použité koření:

Salát pikant

Univerzální směs do salátů, polévek, zapékaných pokrmů i kuřecího masa

Číst více Vybrat balení

Jarní salát s bramborami a ředkvičkou

Vytisknout


Sezóna ředkviček začíná a my vám přinášíme návod na jednoduchou a zdravou večeři původem z Francie.

15 min. příprava
30 min. vaření
4 porce
  • 1/5

    Brambory ve slupce a vajíčka uvaříme (můžeme v jednom hrnci) a ještě teplé oloupeme.

    Ředkvičkový salát krok 1
  • 2/5

    Ředkvičky, teplé brambory a vajíčka nakrájíme na 1 cm kostičky, jarní cibulku pak nadrobno.

    Ředkvičkový salát krok 2
  • 3/5

    Vše vložíme do ohřáté mísy, zalijeme olivovým olejem, přidáme 2 lžíce směsi Salát pikant, lžičku soli, šťávu z půlky citrónu a promícháme.

    Ředkvičkový salát krok 3
  • 4/5

    Na pánvi nasucho opražíme slunečnicová (dýňová) semínka, vsypeme je do salátu a opatrně ještě jednou promícháme.

    Ředkvičkový salát krok 4
  • 5/5

    Ještě vlažné podáváme samotné nebo s pečivem.

    Ředkvičkový salát hotovo

Chtěli byste se o recept podělit se svými blízkými?

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík