Ingredience

Použité suroviny na 4 porce:

  • 1/2 hlávky čínského zelí
  • 1 nadrobno nakrájená menší cibule
  • 10 dkg sýra balkánského typu
  • 2 větší mrkve nakrájené na 0,5 cm silná kolečka
  • 0,5 dcl olivového oleje
  • 1 polévková lžíce směsi koření Chimichuri
  • dle chuti cca 10 oliv
  • sůl

Použité koření:

Chimichuri

Argentinská směs na hovězí steaky a zeleninové saláty.

Číst více Vybrat balení

Salát Chimichuri

Vytisknout


15 minut a je hotovo. Jeden z našich prvních receptů, který máme pořád stejně rádi. Už jste ho vyzkoušeli?

15 min. 4
  • 1/4

    2 větší mrkve nakrájené na kolečka povaříme 5 minut ve vodě.

    Salát Chimichuri - recept krok 1
  • 2/4

    Půl hlávky čínského zelí nakrájíme na kostičky, dáme do misky a postupně přidáváme na drobno nakrájenou menší cibuli, povařenou mrkev a na kostičky nakrájených 10 dkg balkánského sýra.

    Salát Chimichuri - recept krok 2
  • 3/4

    Salát zalijeme 0,5 dcl olivového oleje a zasypeme jednou polévkovou lžicí kořenící směsi „Chimichuri“. Dle chuti je možno přidat cca 10 rozpůlených oliv. Vše promícháme a necháme chvíli proležet.

    Salát Chimichuri - recept krok 3
  • 4/4

    Salát podáváme čerstvý jako přílohu k hlavnímu jídlu nebo samostatně s bílým pečivem.

    Salát Chimichuri - recept krok 4

Chtěli byste se o recept podělit se svými blízkými?

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík