Zvěřina - Hubert

Nepostradatelná směs při úpravě zvěřiny.

Směs harmonické chuti a vůně určená pro přípravu zvěřiny. Používáme asi 2 - 4 lžičky na 1 kg masa - podle chuti, buď k nakládání (pokropíme vínem, či zakapeme olejem) nebo k vlastní přípravě. Hodí se k pernaté zvěřině, ale i k divočáku, srnčímu, dančímu a jinému masu ze zvěřiny, dále k minutkám, při pečení či dušení. Velmi chutná na krůtě, kuřeti, také na hovězí "svíčkové" či jiné hovězí nebo i skopové pečeni.

Složení:

pepř, nové koření, bobkový list, jalovec, tymián, zázvor, koriandr, rozmarýn, cibule, mrkev, pastinák, celer, paprika pálivá, mořská sůl (11 %)

41 Kč
Sáček, 35 g
88 Kč
Kořenka malá, 33 g
135 Kč
Kořenka velká, 72 g
328 Kč
Gastrosáček, 350 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Divoké koření

Ideální na zajíce, bažanty nebo do svíčkové.

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík