Koriandr celý

Na maso, houby i zeleninu

Coriandrum sativum

Lidový název: kyšinec

Koriandr pochází z východního Středomoří a západní Asie. Koriandr se dá pěstovat i u nás. Dobře vyzrálé plody jsou příjemně aromatické, mají nasládlou a palčivou chuť. Jako koření se používá v ostré orientální (Čína, Indie, Arabský svět), latinskoamerické (Mexiko) i evropské kuchyni (Německo, Anglie), je základní součástí kari směsí. Je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do směsí koření na úpravu masa, do pečiva, při výrobě uzenin, do omáček, k úpravě všech druhů masa mimo drůbeže, do likérů, při výrobě cukrovinek (perník).

Země původu: Východní Evropa

32 Kč
Sáček, 20 g
82 Kč
Kořenka malá, 20 g
123 Kč
Kořenka velká, 39 g
256 Kč
Gastrosáček, 200 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Koriandr mletý

Na orientální i evropskou kuchyni

Číst více Vybrat balení

Koriandr lístky

Oblíbené koření mexické, thajské i indické kuchyně.

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík