Koriandr mletý

Na orientální i evropskou kuchyni

Coriandrum sativum

Koriandr pochází z východního Středomoří a západní Asie. Koriandr se dá pěstovat i u nás. Dobře vyzrálé plody jsou příjemně aromatické, mají nasládlou a palčivou chuť. Jako koření se v mírné dávce užívá v gruzínské a latinskoamerické kuchyni, pro svoji specifickou aromatickou vůni. Tvoří součást směsí Karí. Používá se hodně v kuchyni indické, anglické i německé, ale i ve středozemní. Je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do směsí koření, do pečiva, při uzení masa a výrobě uzenin, do omáček, při dušení masa, do likérů, při výrobě cukrovinek.

Země původu: Ukrajina, Bulharsko

33 Kč
Sáček, 30 g
84 Kč
Kořenka malá, 27 g
127 Kč
Kořenka velká, 65 g
264 Kč
Gastrosáček, 300 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Koriandr lístky

Oblíbené koření mexické, thajské i indické kuchyně.

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík