Karí - madráský typ

Toto středně ostré karí míchané podle původní indické receptury z města Čennaí (do r. 1996 se jmenovalo Madrás), je výrazné, tmavě žluté a jeho hlavní využití je při přípravě karí - vegetariánských (většina hinduistů jsou vegetariáni - maso je cenově nedostupné) nebo kuřecích. S úspěchem jej lze využít i na úpravu jehněčího nebo mletého hovězího masa, do omáček a do marinád ke grilování.

Obsahuje

koriandr, pískavice, kurkuma, fenykl, pepř, cumin, chilli, česnek, hřebíček, sůl (2%)

29 Kč
Sáček, 35 g
64 Kč
Kořenka malá, 35 g
103 Kč
Kořenka velká, 76 g
232 Kč
Gastrosáček, 350 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík