Kuře marengo

Pikantní směs na francouzskou kuchyni z dob Napoleona Bonaparta

Pikantní směs na kuře vycházející z rafinované francouzské kuchyně. Traduje se, že recept na kuře marengo pochází z Napoleonova tažení v Itálii, když nocoval ve vesnici Marengo. Napoleonův osobní kuchař dokázal ze skromných zásob narychlo sehnaných po okolí uvařit tak výborné jídlo, že se muselo na císařově stole objevovat pravidelně. Dnes se toto dříve skromné jídlo připravuje v nejlepších restauracích po celém světě.

Obsahuje

bílý pepř, rozmarýn, tymián, saturejku, oregano, fenykl, levanduli, cibuli, petržel, sušené hřiby, kurkumu, koriandr, sumah, chilli, pískavici, celer, hořčici, česnek, bazalku, řepkový olej, mořskou sůl (20%).

42 Kč
Sáček, 40 g
90 Kč
Kořenka malá, 36 g
140 Kč
Kořenka velká, 74 g
336 Kč
Gastrosáček, 400 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Kuře gril

Při pečení vytvoří krásně červenou kůrku

Číst více Vybrat balení

Kuře orient

Na orientální minutky z kuřecího masa

Číst více Vybrat balení

Kuře Pollo

Mletá italská bylinková směs do vývarů a rizot

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík