Pomerančová kůra drcená

Citrus sinensis

Země původu: Španělsko

Kůra z pomerančů, pěstovaných speciálně na kůru. Plody tudíž nejsou chemicky ošetřovány a kůra je plná aromatických látek. Kůra je drcena na kousky o rozměrech 5-10 mm a je vhodná na přípravu čajů, svařeného vína nebo do likérů. Pokud ji necháme ve vodě nasáknout, můžeme ji použít i do dezertů nebo při vaření. Skvěle se hodí i výrobu potpourii například v kombinaci s citronovou kůrou, skořicí, badyánem nebo vanilkou.

28 Kč
Sáček, 20 g
60 Kč
Kořenka malá, 22 g
90 Kč
Kořenka velká, 46 g
224 Kč
Gastrosáček, 200 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Pomerančová kůra mletá

Mletá kůra z chemicky neošetřených plodů

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík