Barbecue

v Americe velmi oblíbené tzv. "barbecue" - grilování podle karibských Indiánů. Americká kuchyně často kombinuje ostrou chuť se sladkou, proto je tato směs pálivá a bez soli. Výborně se kombinuje se skladkými přísadami jako je ovocná šťáva, kečup i třeba s hnědým cukrem. Kořením se maso potírá, nebo se z koření a oleje udělá pasta, která se před grilováním vetře do masa.

Obsahuje

paprika sladká, chilli, rozmarýn, cibule, kopr, tymián.

30 Kč
Sáček, 30 g
65 Kč
Kořenka malá, 33 g
101 Kč
Kořenka velká, 73 g
240 Kč
Gastrosáček, 300 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík