Bruschetta

Italská hrubozrnná směs na přípravu tradičního italského předkrmu.

Bruschetta (čte se brusketa) je základní teplý předkrm italské kuchyně. Název je odvozen od slovesa bruscare – péci a vznikl na tradičních podzimních akcích (tzv. bruschettatta), kde se scházejí pěstitelé oliv v lisovnách a ochutnávají první vylisovaný panenský olivový olej. A k ochutnávání oleje slouží plátky bílého chleba pečené nad ohněm nebo dřevěným uhlím. Z toho je vidět, že to, co dělá bruschettu bruschettou je právě kvalitní olivový olej.

Složení: rajčata, česnek, cibule, mrkev, celer, oregano a mořská sůl (5 %).

30 Kč
Sáček, 35 g
63 Kč
Kořenka malá, 27 g
99 Kč
Kořenka velká, 63 g
240 Kč
Gastrosáček, 350 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Formaggio

Italská směs na rajčata nebo sýr. Výborná na pizzu, těstoviny, omáčky.

Číst více Vybrat balení

Ratatouille

Nepálivá směs na jakoukoliv úpravu zeleniny

Číst více Vybrat balení

Salát pikant

Univerzální směs do salátů, polévek, zapékaných pokrmů i kuřecího masa

Číst více Vybrat balení

Chimichuri

Argentinská směs na steaky a zeleninové saláty

Číst více Vybrat balení

Tzatziky

S česnekem a mátou, do tradičních tzatziků, dresinků a dipů

Číst více Vybrat balení

Aglio peperoncini

Výrazná česneková chuť, výborná směs na pizzu

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík