Estragon

Voňavý estragon z jižní Francie

Artemisia dracunculus

Tato rostlina má svůj původ ve střední a jihozápadní Asii. Proto je estragon tak častý v kuchyni Arménů a Turků. Je to základní zelené koření francouzské "vysoké kuchyně". Estragon se často používá k aromatizování vinných nebo ovocných octů, bylinkových másel, do nádivek, drůbeže, k pečeným a dušeným masům, do omáček, majonéz, při výrobě hořčice, při nakládání zeleniny (okurek, rajčat), do salátů, polévek, marinád, omelet, k jemným zeleninám atd.

Země původu: Francie

28 Kč
Sáček, 10 g
70 Kč
Kořenka malá, 6 g
108 Kč
Kořenka velká, 15 g
224 Kč
Gastrosáček, 100 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Kerblík třebule

Listy s jemnou, anýzovo-kmínovou chutí a vůni podobnou petrželi.

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík