Sůl himálajská

Himalájská sůl je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, v Pákistánské provincii Punjab na úpatí Himálaje. Tato sůl pochází z období prvohor, je až 540 milionů let stará a jedinečně panensky čistá. Je tradičně ručně těžena, omývána a sušena na slunci. Na jídelní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10 % vytěžené soli. Obsahuje řadu minerálních látek a stopových prvků, je bez chemických příměsí, nepřidává se jód ani přípravky na zlepšování sypkosti. Díky opravdu velkému množství minerálů má typickou oranžovou až růžovou barvu. Hodí se do mlýnků na koření, stejně jako na přímé použití, například na pečivo.

20 Kč
Sáček, 70 g
88 Kč
Kořenka velká, 152 g
168 Kč
Gastrosáček, 700 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Sůl hrubozrnná

Do mlýnků, na pečivo, při nakládání a konzervaci masa.

Číst více Vybrat balení

Sůl diamantová

Jedna z nejčistějších přírodních solí.

Číst více Vybrat balení

Sůl černá "Kala Namak"

Černá vulkanická sůl v ryze panenské podobě.

Číst více Vybrat balení

Sůl uzená dánská

Prémiová uzená sůl patřící mezi nejkvalitnější na světě.

Číst více Vybrat balení

Sůl hawaiská "Black Lava"

Tradiční ručně těžená černá mořská sůl z Havajských ostrovů.

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík