Karí - indický typ

Karí je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často z 15 i více druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj.•Indický typ obsahuje více kurkumy, zázvoru a chilli. Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj.

Obsahuje

kurkuma, zázvor, chilli, hořčice, koriandr, kopr, bazalka, kmín, celer, pískavice, česnek, hroznový cukr , sůl (5%)

29 Kč
Sáček, 40 g
64 Kč
Kořenka malá, 38 g
95 Kč
Kořenka velká, 67 g
232 Kč
Gastrosáček, 400 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Karí - jávský typ

Krásně aromatické, se špetkou citronové kůry, bez soli

Číst více Vybrat balení

Karí - thajský typ

Ostrý typ výborný na minutky a omáčky

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík