Kari - jávský typ

Kari je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často z 25 druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj.•Jávské kari je směs s vyšším podílem kurkumy, ale i ostřejších složek ( pepř ). Některé druhy koření se před mícháním a mletím praží, což dodává tomuto kari specifickou chuť.Používáme do pokrmů indonéské kuchyně, do masa, zeleniny, polévek, omáček, na luštěniny, ryby, rýži, do mletých mas apod.

Obsahuje

kurkuma, pepř, chilli, koriandr, zázvor, citrónová kůra, pískavice, bobkový list.

Země původu:

29 Kč
Sáček, 35 g
64 Kč
Kořenka malá, 37 g
96 Kč
Kořenka velká, 79 g
232 Kč
Gastrosáček, 350 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Kari - anglický typ

Nejjemnější a pěkně barevný typ kari vhodný i pro děti

Číst více Vybrat balení

Kari - indický typ

Tradiční kari do pokrmů z rýže, masa, zeleniny, vhodné i do omáček.

Číst více Vybrat balení

Kari - thajský typ

Ostřejší typ výborný na kuřecí karí, minutky, omáčky i "fish and chips"

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík