Karí - thajský typ

Karí je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často z 15 i více druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj.•Thajský typ má odlišnou chuť, obsahuje méně kurkumy, a je výrazně ostřejší než jiné druhy karí. Používá se stejně jako ostatní karí, především však do thajských pokrmů podobným indickým s častým doplňkem ovoce (ananas, mandarinka, pomeranč aj.)

Obsahuje

paprika, kurkuma, koriandr, hořčice, chilli, pískavice, česnek, sůl (3%)

29 Kč
Sáček, 40 g
62 Kč
Kořenka malá, 36 g
98 Kč
Kořenka velká, 75 g
232 Kč
Gastrosáček, 400 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Karí - indický typ

Tradiční kari do rýže a omáček

Číst více Vybrat balení

Karí - jávský typ

Krásně aromatické, se špetkou citronové kůry, bez soli

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík