Kari - anglický typ

Kari je složitá směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často až z 25 druhů koření. Karí znamená i pokrm (silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího). Používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby aj. •Anglický nepálivý typ kari s největším podílem kurkumy. Je to kari přizpůsobené anglické kuchyni. Ideální použití - při přípravě rýže, na těstoviny a luštěniny, do omáček, polévek, salátů, ale i při dušení či smažení zeleniny, masa, ryb apod.

Obsahuje

kurkuma, koriandr, hořčice, sladké chilli, pískavice, česnek, sůl (5%)

Země původu:

29 Kč
Sáček, 40 g
62 Kč
Kořenka malá, 32 g
85 Kč
Kořenka velká, 72 g
232 Kč
Gastrosáček, 400 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Kari - jávský typ

S krásným aroma pepře a citrónu, ideální na zeleninová a rybí karí, bez soli

Číst více Vybrat balení

Kari - indický typ

Tradiční kari do pokrmů z rýže, masa, zeleniny, vhodné i do omáček.

Číst více Vybrat balení

Kari - thajský typ

Ostřejší typ výborný na kuřecí karí, minutky, omáčky i "fish and chips"

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík