Adžika

Gruzínská směs na kuřecí maso a grilování ryb.

Směs koření gruzínské a arménské kuchyně. Je vhodná ke grilování mas (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas a náplní, k dušeným i pečeným masům (guláš, skopové, jehněčí, ryby, drůbež, vepřové), k dušené zelenině. Je to voňavá, mírně pikantní směs. Dávkujeme podle chuti (na 1 kg 1 - 4 lžičky směsi).

Složení:

česnek, paprika sladká i pálivá, sumah, koriandr, kopr, pískavice, bazalka, celer, máta, saturejka, bobkový list, petržel, majoránka, chilli, mořská sůl (15%)

41 Kč
Sáček, 35 g
89 Kč
Kořenka malá, 37 g
141 Kč
Kořenka velká, 74 g
328 Kč
Gastrosáček, 350 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Citronový pepř

Oblíbený ve Skandinávii na přípravu všech druhů ryb.

Číst více Vybrat balení

Kabajaki - ryba na bylinkách

Japonská směs na mořské ryby bez soli a glutamanu.

Číst více Vybrat balení

Ryby

Díky výrazné chuti je vhodná na sladkovodní ryby.

Číst více Vybrat balení

Severské scampi

Severská pikantní směs na ryby, krevety a další mořské plody.

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík