Kabajaki - ryba na bylinkách

originální japonská bylinková směs na mořské a sladkovodní ryby a jiné mořské speciality nejen asijské kuchyně. Je vhodná ke grilování, pečení, při přípravě zálivek na ryby nebo do rybích polévek.

Složení

petržel, cibule, pepř, česnek

29 Kč
Sáček, 25 g
64 Kč
Kořenka malá, 19 g
100 Kč
Kořenka velká, 43 g
232 Kč
Gastrosáček, 250 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Adžika

gruzínská směs na kuřecí maso a grilování ryb

Číst více Vybrat balení

Citronový pepř

Oblíbený v Skandinávii na přípravu všech druhů ryb

Číst více Vybrat balení

Ryby

Pro výraznou chuť je vhodná na sladkovodní ryby

Číst více Vybrat balení

Severské scampi

Severská pikantní směs na ryby, krevety a další mořské plody.

Číst více Vybrat balení

Související recepty

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík