Pepř dlouhý

Země původu: Indonésie

Piper longumDlouhý pepř je používán hlavně v Indii a muslimských částech Afriky (Maroko a Etiopie). Je velmi ostrý, má mírně sladkou chuť i vůni a v indických i afrických směsích se kombinuje s ostrým (pepř, chilli) i sladkým (hřebíček, mušk. ořech) kořením. V Indii se přidává do zeleninových směsí a omáček (chutney). Jeho ostrosladká chuť se výborně hodí do vinných nebo sýrových omáček. Často se kombinuje s kardamomem, koriandrem a cuminem.

96 Kč
Sáček, 30 g
195 Kč
Kořenka velká, 56 g
768 Kč
Gastrosáček, 300 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Pepř černý mletý

Z celých kuliček, pro udržení aroma je před mletím podchlazovaný

Číst více Vybrat balení

Pepř barevný celý

Nejpoužívanější směs pepřů do mlýnků

Číst více Vybrat balení

Pepř bílý celý

Se silnou specifickou chutí a vůní

Číst více Vybrat balení

Pepř bílý drcený

Se specifickou chutí a vůní, výborný na přípravu steaků a minutek

Číst více Vybrat balení

Pepř bílý mletý

Se specifickou silnou chutí a vůní, má své místo v bílých omáčkách.

Číst více Vybrat balení

Pepř černý celý "Tellicherry"

Nejvyšší třída z plantáží v Tellicherry na Malabarském pobřeží Indie

Číst více Vybrat balení

Pepř černý drcený

Drcený na čtvrtiny a 3x prosívaný

Číst více Vybrat balení

Pepř růžový

Koření podobné pepři s nasládlou pepřovou chutí

Číst více Vybrat balení

Pepř sečuánský celý

Oblíbený v Japonsku a Číně pro svoji trpce ostrou chuť a citrónovou vůni

Číst více Vybrat balení

Pepř zelený celý

Jemný a křehký, výborný na steaky

Číst více Vybrat balení

Pepř zelený drcený

Jemný a křehký, výborný při nakládání a marinování masa nebo hermelínu

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík