Harísa

ohnivá tuniská směs, oblíbená také v Alžíru a Maroku, určená k přípravě originálních omáček k dušené zelenině, masu apod. (Smícháme s olivovým olejem do hustoty pasty). Jako stolní koření je Harísa dost podobná indonéským sambalám. Používáme všude tam kde chilli - k přiostření pokrmů, do gulášů, polévek, na "čínu", při grilování a pečení masa a ryb apod.

Obsahuje

chilli, česnek, koriandr, cumin, paprika, sůl (5 %).

30 Kč
Sáček, 35 g
64 Kč
Kořenka malá, 32 g
100 Kč
Kořenka velká, 70 g
240 Kč
Gastrosáček, 350 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík